AndiK 2015.03.24. 10:45

Sakk

sakk1.jpg

Keddenként sakkozni járunk...

 

Mindketten nagyon megszerették a sakkot. Eszter sorra nyeri a meccseket. Az sakk keddenként egy órát tart és általában a gyerekek kiválasztják, hogy kivel szeretnének játszani és aztán elkezdődik a játék. 

A foglalkozás elején vagy közepén az edző általában mutat egy két állást és megkérdezi a gyerekektől, hogy mit lépnének, hogyan lehetne sakkot adni. 

Múlt héten szombaton rendeztek egy megyei? ( hát ebben nem vagyok biztos) sakkversenyt. A különböző sakkszövetségekbe járó gyerekek versenyeztek több körön keresztül. Eszter szeretett volna elmenni, így elmentünk a csoporttal Dalby-ba versenyezni. Minden gyerek egy meccset játszott és aztán indultunk vissza. Eszter megnyerte a partit, amit Ő játszott egy kisfiúval. A kisfiú jól játszott nagyon. Eszter egyre jobban játszik, mintha tanulna  a meccsekből.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helsingborgbanazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr17299857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása